Glamrock voor panda’s

Hallo panda’s,

En? Zijn jullie al bij het vliegtuig geweest en hebben jullie Eloise bevrijd? Ik heb echt medelijden met haar :( Eerst werd ze gevangen genomen, dan met een kauwgom-drankje tot zwijgen gebracht en nu moet ze ook nog paddenslijm drinken… Blegh, jakkie bah!  Ik zou nog liever zwijgen dan dat vieze spul drinken… :eek:

Nu je het toch over zwijgen hebt, onze zoektocht naar Bonez heeft helaas geen enkel resultaat opgeleverd. Die kerel lijkt wel in de lucht opgelost! Of hij is door iemand anders betrapt en wordt nu ergens vastgehouden…

… of zit hij veilig ergens diep weggedoken nog meer gemene plannen te smeden. Dit zou ook wel eens de beroemde stilte voor de storm zijn! We houden onze ogen open, onze oren gespitst en letten op alles en iedereen!

Laten we het over iets anders hebben dan die stomme Bonez – laten we het over Lili hebben! Zij heeft weer wat moois gemaakt voor de catalogus. Maarre, schrik niet! Het is weer eens wat anders…

Pic-the-CatalogueClamgirl

Toch wel een beetje griezelig of niet dan? Bij zo’n outfit hoort ook een berg haar met een hoop gel. :D   Hmmm, eigenlijk, nu ik eens goed kijk, zijn de outfits eigenlijk erg grappig en zouden ze het goed doen op een jaren ’70 feest – We Will Rock Youuuuuuuuuuuu!

Oei, voordat Ella echt begint het zingen en wild met haar haar begint te zwiepen, neem ik afscheid van jullie en zeg ik (zoals altijd ;) )

Pluizige pandagroetjes!
Max
en Ella

11 Responses to “Glamrock voor panda’s”

 1. supersaartje45 Says:

  Hallo Ella en Max,Zo erg voor Eloise ik heb heel veel medelijden met haar!!!!!Maar ik kom niet bij dat vliegtuig daarom wil ik vragen willen jullie een goudpanda en leveldag doen zaterdag of zondag!!?Dan komen de panda’s zonder goudpakket ook eens naar het vliegtuig gaan kijken!!!En alle pandas als je vragen hebt of er iemand je pest kom dan maar naar mijn boomhuis!

  groetjes.supersaartje45

  nog iets hoe doen julllie zon gezichtjes ik wil wel een antwoordt terug!!!

  ilove panfu verry verry verry verry verry mats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. christb Says:

  Ik ben niet blij ik heb al 10 mensen uitgenodigd en nee hoor niks!

 3. pandapanda3 Says:

  Ik vind goudpanda dag leuk :-) .
  Ik zou liever zeggen doe gewoon iedereen goudpanda zijn dat is veel leuker nu is het zo saai en stil niemand zegt van kijk hou zien mijn kleren er uit ofzo ;-(

  Ik hoop dat julie luister xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxjes (L) pandapanda3

 4. lyannetje45678 Says:

  hoi pandapanda3

  van lyannetje45678

 5. Ranaaaaa Says:

  Haai ik was eerst goud panda en toen had ik de mooiste kleren. Ik was al over een maand geen goudpanda meer. Toen ging ik beetje wandelen door panfu. toen zag ik een tijdschriftje in panfu en daar stond: Compleetpakket. Ik heb meteen ge smst :D . En wauw

 6. Ranaaaaa Says:

  Haaai ik ben Ranaaaaa en ik ben al 1 dag bezig met panfu. dat is heel weinig maar toch ben ik level 14. wat een leuke spullen heb ik gekregen! een disco bril en disco kleren en disco haren. Ik heb ook een zwembril gevonden maar een zuidvleugel is nergens te bekennen. Ik was bezigmet zoeken en toen zag ik z o een tijdschrift in panfu. er stond: compleet pakket. ik heb meteen gedaan wat er stond en nu heb ik hele mooie kleren. Het heeft ook veel meer vrienden op geleverd.

  Groetjes Ranaaaaa

 7. heelen Says:

  hallo ik weet niet hoe je moet in richten maar weet en julie het wel kom lans

 8. heelen Says:

  ik moet het weet en als je blieft

 9. Dekkertje8 Says:

  Kiss!!

 10. jhiklo Says:

  het is zeer interesant panfu maar waar zijn nou toch die eieren

 11. jhiklo Says:

  alle xam